Tandläkare Göteborg

Centralt belägen i Olskroken, på Redbergsvägen 13 A hittar du din tandläkare i Göteborg, Aqua Dentals nyrenoverade och fräscha klinik. Här omges du av en avslappnad och trygg atmosfär, framtagen med dig som patient i åtanke. På kliniken hittar du ett brett utbud av undersökningar och behandlingar. Vi erbjuder allt inom tandvård och tandhygien, från basundersökningar till mer komplicerade ingrepp och behandlingar.

På kliniken i Olskroken bredrivs allt arbete med ett stort fokus på kvalitet. Målsättningen för Aqua Dental är att kunna erbjuda Sveriges bästa och tryggaste tandvård. För att nå detta mål arbetar vi ständigt med att höja kvaliteten på allt vi gör, från det första bemötandet till det att du som patient har avslutat din behandling. Hos oss ansvarar Louise Hägglund för odontologi och patientsäkerhetsfrågor. Tillsammans med Jan Ekenbäck, kvalitetsansvarig, och utvalda seniora tandläkare från klinikerna arbetar hon för att säkerställa kvaliteten på våra behandlingar och ständigt utveckla tandvården. 

Kliniken är utrustad med den senaste tekniken och tillsammans med våra tandläkares kompetens och erfarenhet skapas en garanti för att du som patient ska få en så behaglig upplevelse som möjligt. Kliniken i Olskroken är även din akuttandläkare i Göteborg, om du lider av akuttandvärk, har tappat en lagning eller skadat en tand finns vi där för dig. Kontakta oss kommer vi att ordna en akuttid till dig så fort som möjligt. 
 Läs mer om kliniken i Olskroken här

Kontakta oss på 020 - 20 20 80 eller på servicecenter@aquadental.se

Våra öppettider: 
Måndag - torsdag: 07:00 - 21:00
Fredag: 07:00 - 17:00
Lördag: 09:00 - 13:00

Är du i behov av akut tandvård?

Intresserad av ett tandimplantat?

Kontakta oss

Kontakta Aqua Dental för att boka en tid eller för att få veta mer.
City - Göteborg
Östra Hamngatan 52
Olskroken - Göteborg
Redbergsvägen 13 A
Kontakta Aqua Dental
020 20 20 80
servicecenter@aquadental.se
Aqua Dental Logo