Akuttandläkare Göteborg

Receptionen Aqua Dental Hammarby Sjöstad

Akuttandläkare i Göteborg är en del av tandläkarkedjan Aqua Dental. Vår målsättning är att erbjuda dig som patient den bästa tandvården i Sverige. För att kunna uppnå det har vi valt att fokusera på kvalitet, tillgänglighet och passionerat arbete.

Om olyckan är framme eller du får plötslig tandvärk kan du behöva hjälp av en akuttandläkare i Göteborg. Då finns vi här för dig. Aqua Dental har två kliniker i Göteborg och en klinik i Mölndal med generösa öppettider.

Dataskyddspolicy

Akuttandläkare Göteborg  är en del av tandläkarkedjan Aqua Dental och tillsammans värnar vi om din integritet. Här länkar vi till Aqua Dentals dataskyddspolicy som förklarar hur företaget samlar in och använder dina personuppgifter. Den går även igenom dina rättigheter och hur du gör dessa gällande. Om du har några frågor gällande policyn eller om integritet- och dataskydd skicka ett e-postmeddelande till dataskydd@aquadental.se

Genom att använda Aqua Dentals tjänster, accepterar du vår Dataskyddspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Du godkänner också att Aqua Dental använder elektroniska kommunikationskanaler för att skicka information till dig. Det är av vikt för oss att du förstår vår dataskyddspolicy innan du använder våra tjänster. Aqua Dentals dataskyddspolicy hittar du här.

Är du i behov av akut tandvård? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

Genom att skicka in detta formulär godkänner du att vi sparar och hanterar dina personuppgifter i enlighet med Aqua Dentals dataskyddspolicy.

Intresserad av ett tandimplantat?

Kontakta oss

Kontakta Aqua Dental för att boka en tid eller för att få veta mer.

Aqua Dental - Östra Hamngatan
Östra Hamngatan 52
Aqua Dental - Olskroken
Redbergsvägen 13A
Aqua Dental - Mölndal
Brogatan 17

Kontakta Aqua Dental

010-188 00 00
servicecenter@aquadental.se