Vad är akut tandvård?

akut tandvård

Vi är många som behöver akut tandvård någon gång. Det vet vi på Aqua Dental och ser därför till att alltid finnas där för dig – när dina tandbesvär inte kan vänta. 

Akut tandvård betyder att du söker hjälp och inte kan vänta på en vanlig tandläkare. Om du till exempel drabbas av svår tandvärk, skadar en tand i en olycka, har kraftiga ilningar eller är svullen eller öm i munnen. Då bör du inte vänta på en vanlig undersökning utan istället boka en akuttid.

Vid ett akutbesök får du träffa en akuttandläkare på kliniken, vars främsta fokus är att åtgärda ditt problem eller din värk så fort som möjligt. Det är inte alla tandläkarkedjor som kan erbjuda sina kunder akuttider, men det kan Aqua Dental i Göteborg.

Akut tandvård med generösa öppettider 

Våra kliniker har generösa öppettider, även vardagskvällar och lördagar. För att du som till exempel lider av tandvärk, har slagit ut en tand eller tappat en lagning ska få snabbaste och bästa vården – och uppleva så lite smärta och oro som möjligt.

Vi vet att akut tandvård inte går att planera på förhand men vi vet också att våra patienter alltid kommer behöva det. Därför anstränger vi oss för att kunna garantera dig som patient en akuttid hos oss.

Vill du boka en akuttid?

Genom att skicka in detta formulär godkänner du att vi sparar och hanterar dina personuppgifter i enlighet med Aqua Dentals dataskyddspolicy.

Intresserad av ett tandimplantat?

Kontakta oss

Kontakta Aqua Dental för att boka en tid eller för att få veta mer.
 
City - Göteborg
Östra Hamngatan 52
Olskroken - Göteborg
Redbergsvägen 13 A
 
Kontakta Aqua Dental
020 20 20 80
servicecenter@aquadental.se
Aqua Dental Logo