Akuttandläkare pris

akuttandläkare

Det är förståeligt att vilja veta vad ditt akutbesök kommer att kosta. Tyvärr är det omöjligt att veta i förväg eftersom ingen vet vilka behandlingar du kommer att behöva, förrän du har blivit undersökt. Först efter att tandläkaren har gjort en undersökning och kunnat ställa en diagnos, kan du få information om vilken behandling som är aktuell för att åtgärda problemet – och vad den kostar.

Akuttandläkare på helger

Vilken behandling du vill genomgå och betala för är alltid ditt eget val. Om du väljer bort den rekommenderade behandlingen kommer du bara få betala priset för ett akutbesök. Något som du och tandläkaren tillsammans kan diskutera utifrån din situation. Bra att veta är att akut tandvård på helger ger 35 procent i pristillägg.

Välj att betala med Klarna

Tandvärk eller andra skador kan komma plötsligt och de allra flesta har inte någon extra buffert för oväntade tandrelaterade ekonomiska utlägg. Att söka akuttandläkare kan bli kostsamt beroende på problemets ursprung och vilka åtgärder som krävs. Nu har Aqua Dental utvecklat en ny betalningsmöjlighet tillsammans med Klarna, vilket gör det möjligt för dig att dela upp din betalning. Om du vill betala med hjälp av Klarna faktura kan du välja att betala direkt eller dela upp din betalning. 

Vill du boka en akuttid?

Genom att skicka in detta formulär godkänner du att vi sparar och hanterar dina personuppgifter i enlighet med Aqua Dentals dataskyddspolicy.

Kontakta oss

Kontakta Aqua Dental för att boka en tid eller för att få veta mer.

Aqua Dental - Östra Hamngatan
Östra Hamngatan 52
Aqua Dental - Olskroken
Redbergsvägen 13A
Aqua Dental - Mölndal
Brogatan 17

Kontakta Aqua Dental

010-188 00 00
servicecenter@aquadental.se