Det ingår i ditt akuta tandvårdsbesök

Visdomständer kan behöva akut tandvård
Tandvärk, trauma mot tanden, lagningar som släpper eller problem med visdomständerna är vanliga orsaker att söka akut tandvård. Vid akuta besök gör tandläkaren en delundersökning, där han eller hon undersöker det område där du upplever problem. Tandläkaren ställer en diagnos och fastställer nödvändig behandling. I vissa fall kan en permanent åtgärd lösas direkt i annat fall gör tandläkaren en provisorisk lösning och smärtlindrar. I dessa fall blir du inbokad på ett nytt besök för att åtgärda besvären permanent. Inga behandlingar inleds utan ditt medgivande. 
 

I Sverige är tandvården kostnadsfri upp till och med 23 år. Från och med det år du fyller 24 år får du bekosta din tandvård själv. Du får då ta del av det allmänna tandvårdsbidraget (ATB). Beroende å ålder ligger bidraget på 300 eller 600 kronor. Om du har ett stort tandvårdsbehov och dina kostnader överstiger 3000 kronor i referenspris så träder högkostnadsskyddet i kraft.  

Kontakta oss

Fyll i formuläret om du inte hittar någon tid som passar så ska vi hjälpa dig att få en tid på någon av våra andra kliniker.
Genom att skicka in detta formulär godkänner du att vi sparar och hanterar dina personuppgifter i enlighet med Aqua Dentals dataskyddspolicy.


Kontakta Aqua Dental för att få veta mer om våra behandlingar.
Hammarby Sjöstad - Stockholm
Lugnets Allé 10

Kungsholmen - Stockholm
Norr Mälarstrand 62

Östermalm - Stockholm
Sturegatan 48

Nacka - Stockholm
Forumvägen 32

Mörby - Stockholm
Mörby Centrum

Sollentuna - Stockholm
Sollentuna Centrum

Aqua Dental Express - Stockholm
Vasagatan 12

Täby - Stockholm
Stora Marknadsvägen 15

Stureplan - Stockholm
Riddargatan 12A

Kista - Stockholm
Danmarksgatan 46

Stockholm - Narkoskliniken
Rålambsvägen 10A

Odenplan - Stockholm
Dalagatan 42

Kontakta Aqua Dental
010-188 00 00
servicecenter@aquadental.se
Aqua Dental Logo